duminică, 30 august 2009

Un astronaut de pe Apollo 14 susţine că extratereştrii i-au contactat pe oameni în mai multe rânduri, însă guvernele au ascuns acest lucru


Extratereştrii i-au contactat pe oameni de mai multe ori, însă guvernele au ascuns adevărul timp de peste 60 de ani, susţine cel de-al şaselea astronaut care a păşit pe Lună, citat de Daily Mail.
Foto (1)
Un astronaut de pe Apollo 14 susţine că extratereştrii i-au contactat pe oameni în mai multe rânduri, însă guvernele au ascuns acest lucru Vezi Galerie Articol

Astronautul de pe Apollo 14, dr. Edgar Mitchell suţine că a ştiut de vizita unor OZN-uri pe Pământ, în timpul anilor în care a lucrat la NASA, însă de fiecare dată ele au fost ascunse.

Dr. Mitchell, azi în vârstă de 77 de ani a declarat într-un interviu la radio că acele surse de la agenţia spaţială care au luat contact cu extratereştrii i-a descris ca fiind "fiinţe mici, care arată ciudat pentru noi".

El a mai spus că adevăraţii extratereştrii sunt foarte similari cu imaginea tradiţională pe care oamenii au creat-o până acum pentru ei, şi anume au o siluetă mică, un cap mare, şi ochii de asemenea foarte mari.

O comparaţie la nivel de tehnologie între cele două lumi, este cu siguranţă în defavoarea noastră, susţine astronautul. Potrivit acestuia, tehnologia oamenilor "nu este, nici pe departe atât de sofisticată ca a lor", iar "dacă ei ar fi fost ostili, noi am fi dispărut de mult timp".

Edgar Mitchell, alături de comandantul navei Apollo 14, Alan Shepard, deţine recordul pentru cea mai lungă plimbare pe Lună, cu o durată de nouă ore şi 17 minute, în timpul misiunii lor din 1971.

''Se întâmplă să fi fost suficient de privilegiat să aflu că am fost vizitaţi pe această planetă şi că fenomenul OZN-urilor este real. A fost foarte bine acoperit de către toate guvernele, timp de 60 de ani, dar încet-încet aceste informaţii au ieşit la iveală, iar câţiva dintre noi am fost privilegiaţi să fim înştiinţaţi cu privire la aceste lucruri'', a declarat Edgar Mitchell.

Oficialii NASA au negat imediat comentariile lui Mitchell. Într-un comunicat oficial, purtătorul de cuvânt al agenţiei spaţiale americane a declarat că ''NASA nu urmăreşte OZN-uri. NASA nu este implicată într-o activitate de acoperire a existenţei extratereştrilor pe această planetă, sau oriunde în Univers''.

''Domnul Mitchell este un foarte bun american, dar noi nu îi împărtăşim opiniile pe acest subiect'', au încheiat oficialii NASA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Dark Light Template by Totul despre Blogger