duminică, 30 august 2009

OZN Un avion de vanatoare urmareste un OZN in China




Pilotul a descris OZN-ul ca „unul care se gaseste in filmele occidentale, raporteaza cotidianul Baokan Wenzhai. Acesta a publicat in detaliu marturia pilotului care s-a jucat de-a soarecele si pisica cu OZN-ul dupa ce a primit ordinul de interceptare. La sol, obiectul a fost zarit de 140 de persoane.

OZN-ul a fost detectat de 4 statii radar in provincia Hebe, in nordul Chinei, pe cand survola o baza aeriana de antrenament aproape de orasul Changzhan. Observatorii de la baza l-au descris ca o stea mica care crestea din ce in ce mai mult. OZN-ul poseda o cupola a carei forma amintea de cea a unei ciuperci si patura scazuta de lumini rotative si excesiv de stralucitoare.

Unul dintre comandantii bazei, Li , a raportat observarea superiorilor sai, care i-au ordonat urmarirea ozn-ului printr-un avion de vanatoare Jianjiao-6 armat. Cand acesta a atins atitudinea ozn-ului (circa 4000 de metri), obiectul s-a ridicat rapid, lasandu-i pe pilotii chinezi fara grai, ba chiar avand senzatia ca isi batea joc de ei. De la sol nu s-a acordat ordinul de a se deschide focul asupra ozn-ului.
In fine, din lipsa de combustibil, avionul de vanatoare a fost fortat sa se intoarca la baza sa dupa ce atinsese altitudinea de 12.000 de metri. Ozn-ul a disparut definitiv in spatiu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Dark Light Template by Totul despre Blogger