duminică, 30 august 2009

,,Gluma" interviu cu o reptiliana

A avut loc o noua intalnire, intre mine si ea (in aceeasi casa in Suedia) in 23 aprilie 2000 si mi-a promis sa-mi dea probabil cateva evidente despre existenta sa. Intre timp am adunat intrebarile pe care i le-am pus atunci.

Iata transcrierea primei lui intrevederi, care a avut loc la 16 decembrie 1999 in Suedia, sub forma de interviu.
¬ Cine sunteti? Mai intai, ce sunteti? Sunteti specie extraterestra sau originea dvs. poate fi gasita pe aceasta planeta?
- Cum ati putut vedea cu proprii vostri ochi, nu sunt o fiinta umana ca dvs. si ca sa fiu onesta nu sunt cu adevarat mamifer. Sunt o existenta reptiliana feminina, apartinand unei foarte vechi expeditii reptiliene. Suntem nativi pe pamant si locuim pe aceasta planeta de milioane de ani. Suntem mentionati in scriiturile voastre religioase iubite, Biblia voastra crestina si multe triburi umane vechi erau informate de prezenta noastra si ne-au adorat ca zei, de exemplu egiptenii si incasii si multe alte vechi triburi. Religia voastra crestina a inteles rau rolul nostru in creatia voastra, deci suntem mentionati ca „sarpele rau” in scriiturile voastre. Este fals. Rasa voastra a fost obtinuta prin manipularea genetica de catre straini si noi am fost chiar mai mult sau mai putin dintre vizitatorii pasivi cand ei au accelerat procesul de evolutie. Trebuie sa stiti (unii dintre oamenii vostri de stiinta au presupus deja asta) ca speciile voastre au evoluat intr-o viteza in mod natural complet imposibila in doar 2-3 milioane de ani. Este absolut imposibil, pentru ca evolutia este un proces mult prea lent daca este natural dar voi nu intelegeti asta.

Creatia voastra a fost artificiala si facuta prin geniul genetic, dar nu prin noi ci printr-o specie straina. Daca ma intrebati, daca sunt un extraterestru, trebuie sa raspund nu. Noi suntem terrieni nativi. Vom avea si avem colonii in sistemul solar, insa provenim de pe aceasta planeta. De fapt este planeta noastra si nu a voastra, nu a fost niciodata a voastra.
- Puteti sa-mi spuneti numele dvs.?
- Este dificil, pentru ca limba voastra umana nu este capabila de a-l pronunta corect. Limba noastra este foarte diferita de a voastra, dar numele meu este – voi incerca de a-l spune cat mai clar prin folosirea literelor voastre umane – ceva ca „Sssshiaassshakkkhhhshhh” cu o pronuntie foarte foarte puternica a lui „sh” si „k” ca sunete.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Dark Light Template by Totul despre Blogger